Kvalita, která nám chutná
Základem každé jednohubky jsou vždy kvalitní suroviny. Správná kombinace chutí vytvoří opravdový gurmánský zážitek, který si každý může připravit doma. Jak ale rozpoznat kvalitu na první pohled, když v obchodě nemáme možnost ochutnat? Klíčem je pečlivé čtení informací na etiketě. Z etikety se dozvíme, odkud suroviny pochází, jak byly zpracovány a do kdy je vhodné výrobek spotřebovat. Pokud ale nemáme čas na detailní studium etiket, můžeme jako záruku kvality hledat označení Klasa, Regionální potravina nebo Bio. V dnešním díle se zaměříme na jednohubky s paštikou. Paštika je tepelně zpracovaný masný výrobek, který má v české kuchyni dlouhou tradici v mnoha podobách. Předtím než se ponoříme do přípravy lahodných paštik, pojďme se podívat na základ každé jednohubky – pečivo. V našem případě to bude pečivo připravené z celozrnné mouky.